FÓRUM
 
NISSAN TÖRTÉNELEM
Datsun-Nissan story
Korai Dat Típusok*
Datsun Motorsport*
Z Történelem
Z Modellek
 
ON-LINE SZERVIZ
SZERVIZ-KÉZIKÖNYV
ALKATRÉSZ-LISTA
Z ALKATRÉSZEK
 
EU KLUBOK
Z Austria
Z&ZX Deutschland
Club Zen de France
Z Power de France
German Z-ZX Forum
German 350Z Forum
Z&ZX Holland
Z Club Sweden
ZX Schweiz
 
TÁRSKLUBOK
240/260Z Australia
Z&ZX Australia
Z Club Sydney
Z&ZX New Zealand
US On-line Z Center
 
ÉRDEKESEBB LINKEK
Z Car Forum
Twin Turbo
Unique Auto
Cardomain
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOURINFO.HU - Szállás, hotel, panzió, üdülésajánló utazási portál
 
 
 
 
 


 
HEADLINES - ÚJDONSÁGOK ROVATONKÉNT

HÍREK és ESEMÉNYEK
 
ZedNutsRun 2012: a szivárványok országa - Szlovénia
Szlovénia (július)A Z club életében a július immáron hatodik éve fémjelzi a külföldi kirándulások időszakát. Az utazások az esetek többségében autós eseményekhez csatlakoznak, kezdetben az osztrák Nissan klubosok rendezvényeihez való csatlakozás, máskor az Európa-szerte felfedezett érdekesebb autós múzeumok meglátogatása köré szerveződött.

(Folytatás)


VII. Concours D'elegance Veteránautó Szépségverseny
Hévíz (április 19-22)- A Retro Mobil magazin egy Magyarországon legalább 60 éve nem látott autós társasági eseményt élesztett fel hamvaiból, - idén immáron már a hatodik alkalommal - a LOTUS-RETRO Concours D'elegance Veteránautó Szépségverseny és Luxusautó Kiállítás megrendezésével.

A résztvevő autók szombaton a 12 órás regisztrálást követően délután 15 órai kezdettel konvojban indultak a már-már hagyományossá vált felvonulás útvonalán.
A közel 70 versenyző a környező utakon kíváncsiskodók integetése és fényképezése közepette lassú konvoj-menetben autózott körbe a Hévíz-Keszthely-Hévíz útvonalon.

Ezt követően egyéb helyi programokon és gálavacsorán ismerkedtek egymással a büszke "oldtimeresek" és a meghívott vendégek.

Vasárnap kissé szomorkásabb időben folyatatódott a rendezvény de a többször is leszakadó zápor ellenére a kitartó szakmai zsűri és a közönség-szavazatai alapján több időrendi kategóriában került sorra a díjak átadása: az 1920-ig-, 1940-ig-, 1955-ig-, 1965-ig- és 1975-ig gyártott autók-, továbbá a kelet-európai szocialista országok egykori autóiparának képviselői-, illetve az eredeti állapotú, bizonyítottan és láthatóan még nem restaurált járművek között kerültek kiosztásra a díjak.

(Folytatás)
2012 éves Z Club Naptár
Budapest (január 17) - Elkészült az idén alapításának kilencedik évét ünneplő NIssan Z Club Magyarország limitált kiadású naptára, amelyet a tagok és támogatók a hónap végén fognak kézhez kapni.

(Folytatás)
Harom a magyar igazság
Budapest (január 14) - Ha január akkor Dakkar a "profiknak" majd Bamakó az autózást kedvelőknek. Ennek a számos nehézségi elemmel megspékelt kaland körútnak egyik lelkes klubtársunk immáron harmadízben vág neki. A Hősök teri indulás pillanataiban három pár klubtárs is a szerencsés utat kívánok között integetett..

(Kalandozás története a mellékelt blogon követhető)